Avontuurlijk Betrokken Betrouwbaar

Ik ben een enthousiaste, resultaatgerichte dame met de passie om ondernemers te ondersteunen met de bedrijfsvoering. Met mijn positieve en proactieve energie en ruime ervaring in zowel projectmanagement, kwaliteitsmanagement en grafisch design ben ik een betrouwbare, doorgewinterde projectmanager. Structureren, communiceren, organiseren en het opstellen, documenteren en implementeren van uiteenlopende (werk)processen daar ligt mijn kracht! 

 

Ooit gestart in de grafische sector als DTP’er ben ik zo’n 20 jaar geleden, na een Management Assistent opleiding, overgestapt naar facilitaire en coördinerende rollen. Sinds 2021 werk ik als Interim Projectmanager aan Procesmanagement, Werk- en procesbeschrijvingen en Grafische vormgeving. En ik heb de afgelopen jaren hard gewerkt aan mijn bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Puur omdat ik mezelf voor een uitdaging wilde stellen, dat Bachelor diploma halen!

Het beste van twee werelden

Als kind wilde ik al naar Afrika, opgegroeid in de jaren ‘80 met de beelden van de hongerige kindjes in Ethiopië wist ik dat ik daar moest zijn. Pas heel veel later, in 2013, zette ik dan eindelijk voet op de prachtige Afrikaanse aarde, Kenia om precies te zijn. Ik was thuis! 

Tot ik in 2019 op vakantie was op Zanzibar om vrienden en oud-collega’s op te zoeken en ik daar een leuke buurman tegen het lijf liep. Een Keniaan, die daar aan het werk was en op dezelfde compound als ik woonde. Ik was helemaal niet op zoek naar de liefde en als onze vrienden niet hadden afgezegd waren wij nooit samen wat gaan eten. 

Toen ging het snel. Wel wilde ik mijn Bachelor afronden en ik zat nog steeds met het feit dat ik niet wist wat voor werk te doen om deze droom te kunnen verwezenlijken. Ik zocht naar een manier om meer bij mijn geliefde in Kenia te zijn, en heb inmiddels ontdekt dat ik echt geniet van het ondernemen. Ik zet nu mijn kennis en ervaring in die ik bij werkgevers heb opgedaan met het coördinerende van projecten en kwaliteitsmanagement ook als ondernemer bij kleine tot middelgrote bedrijven.

Omdat ik werk met en voor Nederlandse organisaties ben ik deel van het jaar in Nederland en een deel in Kenia waar ik ook remote met Nederlandse ondernemers en organisaties samenwerk. Zoals ik altijd zeg, ik werk en ontwikkel mezelf in Nederland en geniet en doe inspiratie op in Kenia. 

Inmiddels ondersteun ik onder andere de faculteit CiTG van de TU Delft met diverse projecten en meerdere organisaties binnen o.a. het sociaal domein met op gebied van marketing en kwaliteitsmanagement. Daarnaast werk ik met diverse 'kleinere' bedrijven en solopreneurs aan hun processen en projecten.

 

Volg ons op ons Insta account

BeHoCa Foundation

Believe, Hope & Care. Onderdak, rehabilitatie en een mooie toekomst voor de straatjongens van Mombasa, Kenia.

De jongens van het BeHoCa huis hebben vanaf mijn eerste bezoek aan Kenia mijn hart gestolen. Zij en de liefde voor het mooie, maar vaak moeilijke Kenia hebben ervoor gezorgd dat ik hier steeds vaker en steeds langer naartoe reis(de). Ik heb hen sinds 2013 dan ook regelmatig bezocht en geprobeerd mijn steentje bij te dragen.

Zowel de stichting als het huis zijn opgezet en worden geleid door de Brabantse Melissa. Wil je meer weten over wat de BeHoCa Stichting precies doet of hen steunen klik dan op de knop om naar hun website te gaan. 

Contact