Check mijn Linkedin pagina met ervaringen en opleidingen door de QR code te scannen.

Avontuurlijk Betrokken Betrouwbaar  

Ik ben een enthousiaste, resultaatgerichte dame met de passie om ondernemers te ondersteunen met de bedrijfsvoering. Met mijn positieve en proactieve energie en ruime ervaring in zowel projectmanagement als secretariële en administratieve werkzaamheden en grafisch design ben ik een betrouwbare, doorgewinterde ondersteuner. Structureren, communiceren, organiseren en het opstellen, documenteren en implementeren van uiteenlopende (werk)processen daar ligt mijn kracht! 

 

Ooit gestart in de grafische sector als DTP’er ben ik zo’n 20 jaar geleden, na een Management Assistent opleiding, overgestapt naar organisatie ondersteunende en coördinerende rollen. Sinds 2021 werk ik als freelancer op Interim opdrachten en als remote ondersteuner en ik heb de afgelopen jaren hard gewerkt aan mijn bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Puur omdat ik mezelf voor een uitdaging wilde stellen, dat Bachelor diploma halen!

Ik heb met mijn kennis en ervaring inhoudelijk veel te bieden. Ik denk mee en ga helemaal voor de organisatie die ik ondersteun.  Een ondernemer die zijn organisatie met passie runt en volledig achter zijn core business staat dat is de ondernemer die ik graag ondersteun.

 

Zowel sociaal als professioneel vind ik het een kracht wanneer mensen de waarde van anderen zien. Sinds 2013 werk ik met kinderen in Kenia en vanaf 2015 als vrijwilliger met vluchtelingen in Nederland, ik wil hen sterker maken en dit hoort bij mij. Wie ben ik nog meer? Blote voeten in de Afrikaanse aarde, met kinderen om me heen en genieten van de muziek, cultuur, natuur en de mensen met een eeuwige mooie lach op hun gezicht! Maar ook de open en gestructureerde `schouders eronder' mentaliteit in Nederland en ik werk dan ook graag samen met Nederlandse ondernemers. Deze balans houdt mij grounded zodat ik mij nog beter op mijn werk kan focussen! 

 

Jij zoekt iemand die snel kan schakelen, zaken meteen oppakt en tot op de bodem uitzoekt. Dan ben je bij mij aan het juiste mailadres ;)

Maak jouw eigen website met JouwWeb